Flyttar IGEN.

Tyvärr...jag gillar inte den här bloggen. Det går inte att göra den så personlig som jag önskar så jag flyttar till:

Tinas nya blogg (klicka på länken).

Hej då blogg.se.

Nu ska vi...

..åka till Vimmerby o beställa tapeter. Inte har jag fått mycke hjälp av er inte men jag har bestämt mig ändå. Det blir favorit nr 1.
Sen ska vi hälsa på mamma o pappa, tänk om vi kan snylta lite mat ;-). Nej jag skoja bara. Jag har redan bestämt va vi ska äta idag!
Trevlig Söndag till det fåtal som läser den här bloggen, det går nog räkna er på en hand.

Foto

Mina fina "småsyskon"  Anna o Klas och Klas underbara dotter Julia.



Det va härligt att träffa er. Önskar att det händer oftare. Jag ska bli en bättre storasyster.

Idag är en annorlunda dag.

För idag ska jag o Felix träffa mina syskon Anna och Klas hos min biopappa Willy. Vi ska inte vara där så länge för jag orkar inte det, kaoset i hjärnan ni vet... Men de ska bli jätteroligt att träffa dom, jag är lite nervös. Anders har jour så han stannar hemma o fixar med köket.
Evelina är hos pappa matti, jag lämnade henne där igårkväll efter att hon varit på disco i Gullringen. Jag skulle kunna skriva en hel del om hur det va o lämna henne igår o mina känslor kring det men jag låter det vara osagt i det här forumet... Suck.
Men discot i simhallen va en bra ide och dom hade verkligen koll på läget, de föräldrarna som hade fixat det. Stor eloge till dom!


Nu vill jag ha vår. Man ser inte skymten av nån sol och jag har väldigt svårt att ta mig ut, det är så varmt o skönt här inne. Jag tog sticklingar på mina pelargoner och klippte ner dom igår :-). Jag längtar så mycket efter att kunna va ute o gräva i landen samtidigt som Felix leker i sandlådan o Evelina är ute o cyklar. Va gör Anders då? Jo han fixar staketet eller målar huset så klart :-)!!! O så kan vi åka till mamma o pappa i sommarstugan o fiska och bara njuta av mammas mat och solen.

Jag plockade snödroppar på jobbet häromdagen och gav till en klient, ni skulle sett vilken härlig blick jag fick tillbaka. De va nog dom första blommorna han fått... Såna små saker kan göra så mycket utan att vi tänker på det.

                                   TREVLIG HELG ALLA HÄRLIGA MÄNNISKOR!!!

Inte särskilt förvånad, men irriterad på mig själv.

När jag kom till Västervik idag så fick jag veta att det var IGÅR samma tid jag skulle varit där för att ta mitt prov. va trött jag blir på mig själv. Hur kunde jag ta så fel? Jag har till och med skrivit upp fel dag.

O igår när jag skulle ta nya skäldkörtelprov o satt med armen beredd inföör nålsticket så kjunde dom inte ta provet pga att jag tagit min medicin. O det hade jag inte blivit informerad om, det är jag bombsäker på. Så alltihop sket sig.

Men Evelina o jag fick en bra dag idag i västervik, en tjejdag men shopping och McDonalds. Vi va på Lager 157 och fyndade, ett ställe som rekommenderas om man ändå är i Västervik.

Jag har sökt två jobb, känner mig konstigt nervös och förväntansfull IFALL  ATT jag skule bli kallad på intervju. Men det va många sökande och dom sållade visst redan.  Den som lever får se!

Nu sk vi äta hallonglass!

Hjälp mig välja tapet till köket.

Styleroom  (den bästa sajten på nätet när det gäller inspiration till inredning) finns jag som Tissanova och där har jag lagt ut bilder på köket och hallen. Idag har jag lagt ut bilder på tänkbara tapeter till köket. Hjälp mig att välja för tusan, det är så svårt.

Imorgon är det måndag, skönt tycker jag. Ska ta nya sköldkörtelprover imorgon, eller nej på tisdag för på måndagar är hela Vimmerby kommuns pensionärer där o tar prover.
På torsdag ska jag ta de förbannade cellprovet i västervik... O så ska man få vänta på det svaret. That´s life.

Hasta la vista!

RSS 2.0