Hur funkar blogg.se? Hjälp mig!

Jag försöker hitta ett bra sätt att hitta alla bloggar. Men hur? Det måste väl finnas ett ställe där man kan hitta olika sorters kategorier på bloggar m.m? Ja det tar nog ett tag innan jag känner mig hemma här och det känns tomt att alla gamla inlägg ligger kvar på metrobloggen....


Tack för igår lilla M.


Marina va söt du är! inte ser du ut som 34 år inte! Tack för igår, det va kanoners trevligt tycker jag. Det gör vi om snart. Fast lite mer o lite längre, lite galnare och lite barnledigare :-)!

Älskade låtsasbebis- dokumentär i kanal 4.

Såg nyss en dokumentär om kvinnor som köpt DOCKOR och behandlar dom som sina bebisar.  Kvinnan jag blev mest upprörd över hade mist sin bebis när den va liten och hon hade beställt en docka som såg just ut som en. SJUKT vill jag säga! På dockorna byter de blöja, sätter dom i bilstol., går ut o går med dom i vagnen m.m Dokumentären heter Älskade låtsasbebis och gick i kanal 4.

Pepparkaksbak!


Här bakas det pepparkakor må ni tro!

Ett år äldre är jag!

dessa underbara rosor fick jag av Nettaplätta.
I fredags fyllde jag år... Tycker att jag vill glömma att jag blir äldre och äldre.
Så i helgen har vi haft flitigt med besök, för MIN skull. Fick mycket bra saker, bl a en ny kamera för sambon körde min andra i tvättmaskinen, en supersnygg Gucciväska o annat smått o gott. De vackra rosorna fick jag av Netta.
Jag bjöd på helstekt älgfile, rotfruktsgratäng och rödvinstimjansås. Tänk att JAG lyckades med denna meny! Självförtroendet vad gäller att laga mat steg några grader.
På kvällen kom Marina, Ronny o Lukas och hälsade på. Det va roligt och skönt avslappnat. En väldigt bra födelsedag har jag haft.

Jag har tröttnat på metrobloggen!

Så här har ni mig! Jag skriver om allt och inget. Skriver mest för min egen skull men tycker om att dela med mig av åsikter och funderingar. Så nu ska vi se hur jag trivs här. Förhoppningsvis är det inte lika mycket strul här som det är på metrobloggen...

RSS 2.0